Categorii:
Articole
Share:
Facebook
Twitter

Raceala este principala vinovata pentru episoadele de tuse

Raceala se numara printre principalele cauze a episoadelor de tuse din sezonul rece. Este foarte usor sa ne pricopsim cu o noua raceala – un simplu stranut poate provoca o viroza infloritoare. Dar ce ne facem cand aceasta este insotita si de tuse productiva?

Recomandat ar fi sa ne ingrijim corespunzator de tuse. Daca aceasta este una productiva, este benefica pentru organism intrucat ne va ajuta sa scapam de mucusul care si-a amenajat un loc special in interiorul bronhiolelor pulmonare. Insa, trebuie sa ii si venim in “ajutor”  in primul rand cu un mucolitic, care sa fluidizeze secretiile si cu un expectorant, care sa ne ajute sa eliminam mai usor mucusul.

Imunotus are atat actiune mucolitica, cat si expectoranta datorita acetilcisteinei, cimbrului si florilor de soc din compozitie. De asemena, un alt aspect important pentru ca organismul nostru sa treaca mai usor peste aceste episoade de raceala si tuse este mentinerea unui sistem imunitar puternic care, in cazul Imunotus se datoreaza vitaminei C si extractului standardizat din fructe de soc, care are si proprietati antivirale.

Intrucat de cele mai multe ori suntem mai ingrijorati si preocupati sa scapam de simptomele uratei raceli si mai putin actionam si asupra cauzei care de fapt a determinat-o, fructele de soc ne vin in ajutor. Peste 85% dintre raceli sunt generate de virusuri, drept urmare avem nevoie si de acest efect antiviral pentru a impiedica dezvoltarea si inmultirea lor in celulele organismului nostru.

Asadar, tusea nu este o boala, ci un simptom peste care putem trece daca actionam corespunzator. Imunotus este solutia completa pentru tusea productiva!