Categorii:
Articole
Share:
Facebook
Twitter

Imunotus… si tusea s-a dus!

Mai intai te-ai luptat cu nasul infundat si durerea de cap, iar de cateva zile tusea a devenit productiva si extrem de sacaitoare pentru ca nu te lasa nici sa dormi, nici sa lucrezi.

Tusea este o reactie de aparare a organismului, ce consta intr-un mecanism reflex al cailor respiratorii de a elimina secretiile (mucusul) sau corpii straini, fiind de altfel unul dintre principalele simptome ale racelii.

La inceput, tusea este seaca, iritativa, pentru ca apoi sa devina productiva, ceea ce inseamna ca este eliminat mucusul. Uneori se intampla sa respiri greu sau sa ai stari de voma, care te vor impiedica sa te odihnesti noaptea.

Imunotus Forte combate tusea productiva cu un singur plic pe zi

Daca tusea productiva iti da dureri de cap, atunci alege IMUNOTUS FORTE. Cu doar un plic pe zi, Imunotus Forte scade intensitatea si durata tusei, avand atat actiune mucolitica, cat si expectoranta datorita acetilcisteinei, cimbrului si florilor de soc din compozitie.

Imunotus Forte este recomandat copiilor, incepand cu varsta de 12 ani, si adultilor, avand un profil de siguranta ridicat si contribuind totodata la mentinerea sanatatii sistemului imunitar datorita ingredientelor naturale din compozitie.